midwinter 2012

20 t/m 23 december 2012

Wellspring

Wellspring

Wellspring

Viering

 

Planetair Geboortefeest

Midwinter 2012

 

Volgens de Maya-kalender en verschillende andere tradities komt op 21 december 2012 een einde aan een grote planetaire cyclus. En na dat einde komt een een nieuw begin...


Het moment van de winterzonnewende op 21 december om 11.11 uur, kan je zien als het begin van een nieuw tijdperk op Aarde. Een tijdperk waarin grote groepen mensen ervoor kiezen om bewust richting te geven aan de evolutie van de menselijke soort, en de keuze maken voor een Cultuur van Vrede in harmonie met Moeder Aarde.


We maken tijd om afscheid te nemen van het oude, en om het nieuwe te verwelkomen. Op 22 december vieren we het planetaire geboortefeest, dat op vele plekken op de wereld gevierd wordt. Het planetaire geboortefeest ontstond vanuit een visioen van Barbara Marx Hubbard, die ook wel de 'grootmoeder van de bewuste evolutie' genoemd wordt. Zij gaat ervan uit dat de chaos die momenteel gaande is op Aarde een voorbode is van de geboorte van een nieuwe menszijn.

 

Tijdens deze vierdaagse gaan we dieper in op het thema Bewuste Evolutie, en de mogelijkheden die dat schept voor onze toekomst en die van de volgende generaties. Op het programma staan Trancedans, meditaties, visualisaties, droomtijdwerk, rituelen, wandelen, ... Alle oefeningen zijn erop gericht om te evolueren naar meer levenskwaliteit. Het hoogtepunt is de planetaire hartmeditatie waar honderdduizenden mensen op de planeet aan deelnemen (het streefdoel is 350.000 mensen).

 

Max. 10 deelnemers

 

  Inschrijven:

naam  

e-mail  

telefoonnummer  

inschrijven voor  

 
 

 

 

Praktisch

Ontvangst 20 december vanaf 17u, maaltijd om 19u, start programma 20u. Afronding 23 december rond 18u.

 

Verblijf

2-p kamers (1-p kamer op aanvraag), vegetarische maaltijden (zoveel mogelijk biologisch), koffie, thee en versnaperingen tijdens de pauzes.

 

Locatie

Wellspring, Hauptstrasse 13
D-54655, Sankt Thomas

info, adres en route >

 

Meebrengen

  • Losse kleding
  • Blinddoek
  • Dekentje
  • Buitenkleding
  • Wandelschoenen

 

Kosten

€385

betaald voor 20/10 of

laag inkomen:

€350

 

plek reserveren

dmv overschrijving:


IBAN: BE30 7330 4521 9511 BIC: KREDBEBB

 

* factuur op aanvraag

© Wellspring

design: Wellspring Webdesign