4-daagse retraite

Dansen langs de Levensboom

Trancedansen en natuurbeleving in het Kyllwoud

 

  De Levensboom of Axis Mundi - de as van de wereld - staat voor de verschillende lagen van ons bewustzijn en de realiteit om ons heen. De wortels van de boom zijn de toegang tot de benedenwereld, de boomkruin tot de bovenwereld, en de stam tot middenwereld.

   

  De Levensboom is ook het pad waarlangs sjamanen al duizenden jaren lang reizen om genezing en oplossingen te vinden voor hun gemeenschap.

  Meer lezen: de Levensboom ~ oeroud en actueel

   

  Visie, kracht en wijsheid vinden

   

  In deze retraite vernieuwen we onze verbinding met Moeder Aarde en de spirituele werkelijkheid. We doen vier trancedansen, waarbij we via de levensboom reizen naar de onderwereld, de bovenwereld en de middenwereld. We reizen voor inspiratie, genezing en kracht voor onszelf en onze gemeenschap en nodigen gidsen, krachtdieren en voorouders uit om ons daarbij te helpen. We maken pelgrimstochten naar plekken in de natuur die verbonden zijn met de drie werelden. We doen rituelen en meditaties, vertellen verhalen en experimenteren met wereldbeelden. De ervaringen tijdens de innerlijke reizen zijn voor elke deelnemer uniek, en worden tegelijkertijd gedragen door duizenden jaren oude voorouderlijke tradities en ervaringen.

 

Dit programma staat open voor iedereen. Je hoeft geen ervaring te hebben met trancedans of sjamanisme om aan dit programma te kunnen deelnemen.

 

Ga je mee op reis?

  Deelname €445 - minimum inkomen: €395

   

Max 10 deelnemers

reserveren via formuliertje hiernaast en dmv overschrijving naar:
IBAN:
BE30 7330 4521 9511 BIC: KREDBEBB t.n.v. Wellspring

 

 

 

 

  nieuwe data
  in 2016

  Ontvangst 15 mei vanaf 12u, maaltijd om 13u. Afronding 18 mei rond 17u.

   

  Locatie

  Wellspring, Hauptstrasse 13
  D-54655, Sankt Thomas

  info, adres en route >

   

  Verblijf

  2-p kamers (1-p kamer met toeslag op aanvraag), vegetarische maaltijden (zoveel mogelijk biologisch), koffie, thee en versnaperingen tijdens de pauzes.

   

  Inschrijven

  naam

  e-mail

  telefoonnummer

  inschrijven voor  

   

© Wellspring

design: Wellspring Webdesign